Naturvetenskapliga fakulteten i media

Nedan hittar du ett urval pressklipp med aktuella naturvetenskapliga nyheter.

Aktuella pressklipp

Identifying the Biological Clock that Governs Female Fertility

[2014-10-29] Researchers at the University of Gothenburg have identified the biological clock that governs female fertility.

[Bright Surf]

Gåtan kring infertilitet på väg att lösas

[2014-10-29] Det är inte äggen som det är fel på hos infertila kvinnor utan cellerna runt ägget.

[Netdoktor]

Identifying the biological clock that governs female fertility

[Biology News Net]

Study sheds light on the mystery of biological clock that controls fertility in women

[2014-10-28] Researchers at the University of Gothenburg have identified the biological clock that governs female fertility.

[The Medical News]

Identifying the Biological Clock That Governs Female Fertility

[Science Newsline]

Biologisk klocka funnen

[2014-10-28] Forskare vid Göteborgs universitet har identifierat den biologiska klocka som styr kvinnlig fruktsamhet.

[Mentor Newsroom]

Infertila kvinnor kan få hjälp av nya rön

[2014-10-27] En forskargrupp vid Göteborgs universitet har gjort en medicinsk upptäckt som kan få stor betydelse för behandlingen av

[P4 Göteborg - Sveriges Radio]

Forskarna som väckt de sovande äggen

[2014-10-27] Varför får en del kvinnor friska barn vid 50 års ålder medan andra har svårt att bli gravida redan vid 30?

[SVT Nyheter]

Ny kunskap om den biologiska klockan

[2014-10-27] Göteborg/TT

[Ekuriren.se]

Genombrott i hjälp för infertila

[2014-10-27] Forskare i Göteborg har kommit närmare svaret vad som påverkar kvinnors biologiska klocka som styr fruktbarheten.

[Di.se]