Två nya institutioner vid Göteborgs universitet

Nyhet: 2012-01-01

Den 1 januari 2012 bildades efter sammanslagning två nya institutioner vid Göteborgs universitet.

Institutionen för biologi och miljövetenskap

Institutionen för biologi och miljövetenskap är resultatet av en sammanslagning av Institutionen för marin ekologi, Institutionen för växt- och miljövetenskaper samt Zoologiska institutionen. Ingela Dahllöf är prefekt och Lars Förlin är ställföreträdande prefekt för den nya institutionen.

Institutionen för biologi och miljövetenskap

Institutionen för kemi och molekylärbiologi

Institutionen för kemi och molekylärbiologi är resultatet av en sammanslagning av Institutionen för kemi och Institutionen för cell- och molekylärbiologi. Per Sunnerhagen är prefekt och Göran Hilmersson ställföreträdande prefekt.

Institutionen för kemi och molekylärbiologi

Fax:

Filmklipp

Vi har en kanal på YouTube där vi samlar filmklipp från vår forskning och utbildning.

Följ oss på Twitter

Pressrum

Hitta aktuell pressinformation från Naturvetenskapliga fakulteten